CASA'T A CAN CABALLÉ I MAS MUXACH
Can Caballé i Mas Muxach son dues cases de colònies especialitz... + informació
MENÚ DE FESTA D'ACTIVITATS
Estrenem nou projecte: Menú de Festa d'Activitats. Això vol di... + informació
CAN CABALLÉ DES DEL CEL
A Can Caballé hem fet un vídeo on podeu veure a vista d'ocell l... + informació
veure totes les novetats

TALLERS i ACTIVITATS per AMiPAS i ESCOLES:L'EDAT MITJANA. GUIFRÉ EL PELÓS: Visites guiades a la Girona medieval. Gran ambientació de la casa i activitats relacionades amb l'època medieval. Disfresses, retaules i pintura medieval. Llegenda Guifré el pilós. Artur i l'Excalibur. Torneig medieval. Sopar medieval, vetllada màgica i jura de cavallers.

El Compte Guifré el Pelós ha tornat de França ferit i portador d'un nou estendard. Es reclamen nous Cavallers per començar una nova era a les terres de Catalunya. Tothom haurà d'aprendre a viure de la natura, a conèixer els oficis artesans de l'època, a saber de trobadors i joglars, a potenciar les habilitats i els valors d'un cavaller per tal de, al final, fer la solemne jura de cavalleria.

PREHISTÒRIA. El Dr. FRANSUÀ: A mans d'un equip especialitzat d'arqueòlegs descobrirem com l'home al llarg de civilitzacions i segles ha evolucionat fins a com som ara. Des de l'home neandertal passant per les nouvingudes civilitzacions d'ultramar.
L'explorador Dr. Fransuà ha fet un descobriment sorprenent: un homínid s'amaga als voltants de l'ermita de St LLop N'ha fet un extens estudi però de cop i volta n'ha perdut el rastre. Necessita l'ajuda de valents exploradors que, tot recorrent els magnífics paratges del volcà de La Crosa i les ribes del riu Onyar, retrobin la pista de l'homínid i aprenguin aspectes de la vida a la prehistòria: com vivien, què feien i com s'alimentaven els homes i dones del passat.

ESCOLA DE NATURA. VULCANISME I ELS RIUS. La natura curiosa i la seducció ambiental (el sorprenent medi ambient): Un joc constant amb la natura adaptat a totes les edats.
Visitarem el cràter del volcà de la Crosa, coneixerem i aprendrem aspectes de vulcanologia, explorarem les ribes de la capçalera del riu Onyar, el bosc mediterrani, el bosc de ribera i el paisatge rural. Seguirem els rastres dels animals...
Aprendrem també com ens ajuda la natura i com podem nosaltres ajudar-la i viure en harmonia amb ella.

LA FADA DEL VOLCÀ DE LA CROSA: Immersió en el món màgic de la mà dels autors i personatges. Fades, Elfs, Goges... Les Encantades del Volcà.
Fa temps el volcà era un llac d'aigües cristal·lines i, a les seves profunditats, hi vivien unes fades en un palau immens de maragdes i turqueses.
La iaia Quimeta ens explicarà que tot plegat ha desaparegut, però necessita uns follets eixerits per retornar la felicitat perduda d'una fada que encara ronda pels boscos de Can Caballé. Així, aprenent el goig de ser follet, de la mà de la fantasia descobrirem el món màgic de les fades.

PROGRAMA D'AVENTURA i MEDI AMBIENT: Marxa d'orientació i supervivència, piragüisme, esports de corda.

CRÈDITS DE SÍNTESI: Adaptats a les necessitats de cada escola i grups de nens i nenes.
Energies des de l'esport. L'edat mitjana: Girona. L'aigua.
Vetllades: Animacions, jocs de nit, discoteques.

COM TREBALLEM CAN CABALLÉ: Adaptem les activitats i centres d'interès a les necessitats de les escoles. Per això visitem personalment els centres per conèixer l'equip de mestres per, conjuntament, planificar una estada ajustada al tarannà de cada grup d'infants i joves. Totes les activitats estan emmarcades dins del centre d'interès. Res no queda desvinculat i sense sentit i la colònia es viu com un tot on cada vivència és part imprescindible del conjunt: un viatge ple de màgia i fantasia!

EQUIP DE COORDINADORS I MONITORS DE LA MATEIXA CASA.

Demaneu més informació de les nostres OFERTES ESPECIALS per a colònies de tardor i d'hivern.

CAN CABALLÉ casa de colònies
Disseminat sense nĂşmero
17182 Estanyol
Girona (Catalunya)
Crèdits: Click Networks S.L. 2010-13
www.click.cat · info@click.cat